Dutch Technology Week

Locatie: Brainport Regio

Beleef techniek in de regio Helmond- De Peel

In de Brainport Regio wordt van maandag 15 tot en met zaterdag 20 mei voor de zesde keer de Dutch Technology Week (DTW) georganiseerd. Tijdens deze week staan de meest wonderlijke en innovatieve technologieverhalen centraal. Als techniekregio bij uitstek heeft de regio Helmond/De Peel tijdens de DTW een interessant programma. Zo vindt op zaterdag 20 mei de High Tech Ontdekkingsroute voor het grote publiek plaats. Op de Hotspot in Liessel (gemeente Deurne) kun je beleven wat technologie allemaal te bieden heeft.

High Tech Ontdekkingsroute

Op zaterdag 20 mei 2015 van 11:00 tot 17:00 uur vindt de High Tech Ontdekkingsroute plaats. Op de Hotspot Hightech Helmond- de Peel bundelen technologiebedrijven in de regio Helmond/De Peel hun krachten en presenteren samen wat techniek voor de regio betekent. Voorgaande jaren was de Hotspot in Helmond, dit jaar in Liessel. Op deze publieksdag ben je van harte welkom aan de Willige Laagt 14-16 in Liessel (gemeente Deurne), waar ongeveer 50 bedrijven en onderwijsinstellingen je laten kennismaken met hun technologische innovaties. 

De deelnemende bedrijven en onderwijsinstellingen zorgen voor een interactief programma, waarbij het draait om ontdekken en beleven. Zo kun je je eigen drone bouwen, zien hoe een lolly wordt gemaakt en zelfs ervaren hoe het is om in een F16 te vliegen! Ook leer je hoe een motor op elektriciteit kan rijden en zie je auto’s die rijden op zonne-energie of en mierenzuur. Kortom een beleving voor jong en oud. De toegang is gratis. 

Bezoek de Dutch Technology week

Meer weten over de Hotspot Helmond- de Peel of de Dutch Technology Week? Kijk dan op www.dutchtechnologyweek.nl


Certificering en brancheorganisatie