PLC-besturing

Als het gaat om PLC-besturingen, dan bent u bij SAMA Techniek B.V. aan het juiste adres. Wij werken met verschillende typen PLC’s zoals Allen-Bradley, Hitachi, Eaton en Mitsubishi. Onze kracht ligt bij de PLC’s van Siemens. Wij werken namelijk ook met oude Siemens PLC’s zoals S5 of ouder en kunnen het hele bereik van Siemens ondersteunen. Met kennis van PLC en SCADA-aandrijftechniek hebben we een volledig programma in huis.

Communicatieprotocollen

Om de uitwisseling van data tussen regelaars en apparatuur zo soepel mogelijk laten te verlopen maken wij gebruik van communicatieprotocollen van PROFINET en PROFIBUS. Om te kunnen voldoen aan strikte veiligheidsstandaarden passen we PROFIsafe toe. PROFIsafe verzorgt namelijk de functionele veiligheid in netwerken van PROFINET. Ons team maakt gebruik van zowel hedendaagse als oude protocollen. Naast PROFINET en PROFIBUS maken wij ook gebruik van de communicatieprotocollen van CAN-bus en TCP/IP.

Werken met PLC’s vraagt om kennis, vakmanschap en oog voor detail. Een PLC-programmeur bij SAMA Techniek B.V. beschikt over al deze waardevolle kwaliteiten. Ook werken wij volgens de geldende normen en richtlijnen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo kan SAMA Techniek B.V. uw bestaande installaties aanpassen aan de eisen van de nieuwe technologie. Wij kunnen de volledige automatersering en bijbehorende componenten vervangen en opnieuw programmeren. Zo kunt u nog meer rendement uit uw processen halen.

Neem contact op met SAMA Techniek B.V.

Waterbeemd 4
5705 DN Helmond

Certificering en brancheorganisatie