Over SAMA Techniek B.V.

SAMA Techniek B.V. ontwerpt, bouwt, programmeert en onderhoudt industriële installaties op maat. In 2010 hebben Sander van den Berg en Mark Verkuijten het bedrijf SAMA Techniek B.V. opgezet. Sindsdien heeft het bedrijf zich flink ontwikkeld tot een team bestaande uit medewerkers met ervaring en een passie voor techniek. Ons team bestaat onder andere uit monteurs, kastenbouwers, technisch tekenaars en programmeurs om u van dienst te zijn. SAMA Techniek B.V. werkt samen met kennispartners, leveranciers, soft- en hardware engineers, kastenbouwers en installateurs. Tevens werken wij in uiteenlopende branches zoals de machinebouw, beton-, metaal- en recyclingindustrie maar ook in de food en chemische industrie.

Wij zijn probleemoplossers

We zijn probleemoplossers. We bijten ons graag vast in het vraagstuk van de klant en gaan net zo lang door tot we een goede oplossing hebben gevonden. SAMA Techniek B.V. werkt op maat, duidelijk, toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Zo kunt u ook zelf uit de voeten met uw installatie.

Samenwerking

Als team vullen we elkaar uitstekend aan. Het koppelen van onze kennis maakt het mogelijk om zowel kleine als grote en gecompliceerde projecten aan te kunnen. Naast de samenwerking binnen het bedrijf werken wij ook met zeer vakkundige partners die we al jaren kennen. Op deze manier is kwaliteit gegarandeerd.

Storingen en onderhoud

Wij lossen storingen zo spoedig mogelijk op en geven advies over hoe het beter kan. Ook buiten kantoortijden zijn we bereikbaar voor storingen. Preventief onderhoud is essentieel om storingen te voorkomen. SAMA Techniek B.V. kan dan ook alle onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren.

Neem contact op met SAMA Techniek B.V.

Waterbeemd 4
5705 DN Helmond

Certificering en brancheorganisatie