Over SAMA Techniek

SaMa Techniek ontwerpt, bouwt, programmeert en onderhoudt industriële installaties. Het bedrijf wordt gerund door Sander van den Berg en Sander Leenen. Twee vakmannen met een passie voor techniek. De specialisatie van Sander ligt bij besturingstechniek, met name PLC’s. Sander is sterk in elektrotechnische installaties. SaMa Techniek werkt samen met kennispartners als leveranciers, soft- en hardware engineers, kastenbouwers en installateurs.

We zijn probleemoplossers

We zijn probleemoplossers. We bijten ons graag vast in het vraagstuk van de klant en gaan net zo lang door tot we een goede oplossing hebben gevonden. Dat we ook buiten kantoortijden bereikbaar zijn, bijvoorbeeld voor storingen, vinden we niet meer dan normaal.

Samenwerken met vakkundige partners

We vullen elkaar uitstekend aan. Door het koppelen van onze kennis kunnen we zowel kleine als grote en gecompliceerde projecten uitstekend aan. We werken daarnaast samen met zeer vakkundige partners, die we al jaren kennen. Kwaliteit gegarandeerd

Onderhoud en storingen

Iedere installatie heeft (preventief) onderhoud nodig om optimaal te draaien. Wij kunnen alle onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren. Bij storing of stilstand zijn we snel ter plaatse en doen we er alles aan om de machine weer snel en veilig op te starten.

Neem contact op met SAMA Techniek

    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    Partners