Profibus, meten van afsluitweerstand & spanningsniveau

Wij sporen de problemen in uw installatie op en meten bij de eerste controle de afsluitweerstanden en de hoogte van de spanningsniveaus. Als het nodig is, kunnen we nog dieper op het probleem inzoomen en de data van en naar de master met een oscilloscoop doormeten.

De informatie uit deze metingen geven een waardevolle kwaliteitsindicatie voor het optimaliseren van uw processen. Op basis van deze kwaliteitsindicatie stellen wij een passend advies op en kunnen de installatie en/of besturing aanpassen of uitbreiden.

Power Quality

Hoe zit het met de kwaliteit van uw energie? Weet u zeker dat de elektronische apparatuur die u gebruikt – frequentieregelaars, ledverlichting, computersystemen – elkaar niet storen? Deze apparatuur kan een stoorsignaal geven aan andere apparatuur, kabels en onderverdelingen. Hierdoor kan er onverklaarbare schade of storing optreden in de installatie.

Een goede Power Quality houdt in dat het elektriciteitsnetwerk zo min mogelijk wordt beïnvloed door elektrische apparatuur. Dit leidt tot meer zekerheid, veiligheid en kostenbesparing. Laat ons de kwaliteit van uw elektrische installatie meten en de plaats van eventuele problemen en verwachte complicaties detecteren.

Gereedschapskeuring

Bij SAMA Techniek B.V. kunt u uw elektrische installaties en gereedschap laten keuren door onze medewerker met een NEN3140-certificaat. Aan de hand van deze keuring bent u op de hoogte betreft de mogelijke gezondheidsschade die uw elektrische installatie of gereedschap kan voortbrengen op onder andere uw medewerkers.

Neem contact op met SAMA Techniek B.V.

Waterbeemd 4
5705 DN Helmond

Certificering en brancheorganisatie